Бисерен слајм Mr. Boo бисерен јаки бои

Availability:

Нема на залиха


145 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 8091
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм, бисерен слајм, јаки бои. Спакуван во пластична чашка. Тежина: 175 гр.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Категорија
Тежина 0,175 g