Слајм во разни бои Mr. Boo


25 ден

Споредба

Шифра: 9001
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм во боја спакуван во пластично кутивче. Тежина: 20 гр.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

SKU: 9001 Категорија
Тежина 0,02 g