Бисерен слајм Mr. Boo со конфети и рипче


145 ден

Шифра: 8524
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм, бисерен слајм со конфети и силиконско рипче. Спакуван во пластична чашка. Тежина: 120 гр.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Шифра: 8524 Категорија:
Тежина 0.120 g