-10%

Исти очи – Горјан Петрески


234 ден 260 ден

Споредба

Шифра: 888
Издавач: Просветно дело
Автор: Горјан Петрески

Импресиите од исти очи не можат да се опишат. Едноставно се соживуваат со положбата на општеството, со несватливата љубов на Ангел и Ана. Онаа врска која остваруваат во возот, останува вечна во нивните глави и во клисурата…

SKU: 888 Категорија
Тежина 0,200 g