Кристална планета – Томе Арсовски


170 ден

Споредба

Шифра: 906
Издавач: Просветно дело
Автор: Томе Арсовски

 

Кај нас постои желбата да се патува и да се откриваат и други видици и форми, желбата да се дознаат нашето минато и иднината, стравот од она што ќе се види и како да се надминеме себеси и да опстанеме. Ова е, всушност, и идејата на романот…

SKU: 906 Категорија
Тежина 0,200 g