Црни и жолти


250 ден

Споредба

Шифра: 874
Издавач: Просветно дело

Црни и жолти е збирка со детска поезија на македонскиот писател Славко Јаневски. За првпат, книгата била објавена во 1967 година, а подоцна има доживеано поголем број изданија. Долго време, таа е дел од задолжителната лектира на учениците во шесто одделение.

SKU: 874 Категорија
Тежина 0,200 g