Дворец на опачини – Ристо Давчевски


230 ден

Споредба

Шифра: 884
Издавач: Просветно дело
Автор: Ристо Давчевски

Ристо Давчевски во Дворец на опачини ги објаснува низ смеа сите апсурди кои мораме да ги прифатиме како дел од секојдневниот живот. Преку хуморот, сите нереални нешта стануваат појасни. Науката дала одговори за многу прашања, а за оние прашања што се уште не може да се одговори, ќе почекаме. Сепак, вистината си е вистина, колку и да изгледа неверојатна…

Категорија
Тежина 0,200 g