-20%

Робинзон Крусо – Даниел Дефо


200 ден 250 ден

Споредба

Шифра: 10562
Издавач: Тримакс
Автор: Даниел Дефо

Робинзон Крусо е една прекрасна приказна која сите треба да ја прочитаат, а зборува за тоа дека и во сите неубави ситуации не треба да се предаваме… А дека можеме да се справиме со сите неубави нешта ни докажува Робинзон Крусо кој долги години издржал сам на пуст остров и успеал да преживее соочувајќи се со гладот, студот, жедта и осаменоста…

SKU: 10562 Категорија
Тежина 0,200 g