Девојките на Марко – Оливера Николова


250 ден

Споредба

Шифра: 996
Издавач: Просветно дело
Автор: Оливера Николова

Во лектирата се раскажува за едно дете по име Марко. Тој служи војска, но таму има и доста девојки, за да им бидеш интересен на девојките треба да си одиш дома за викенд и да им раскажуваш како си поминал дома за да им биде интересно на нив. За тоа му помага неговата сестра за да викендот му биде интересен и да има што да раскажува…

SKU: 996 Категорија
Тежина 0,200 g