-10%

Сонот со Споменка – Горјан Петрески


234 ден 260 ден

Споредба

Шифра: 3300
Издавач: Просветно дело
Автор: Горјан Петрески

Ова е трето продолжение на приказната за Споменка и Бојан, кое всушност ќе ја разгатне дилемата дали ќе се сретнат…

Категорија
Тежина 0,200 g