Дрвени бои 1/24 Stylex

Availability:

Нема на залиха


330 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3396
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс
Пакувањето содржи 24 триаголнести боички, кои лесно се острат и не се токсични.

Категорија
Тежина 0,100 g