Галебот Џонатан Ливингстон – Ричард Бах


150 ден

Споредба

Шифра: 889
Издавач: Просветно дело
Автор: Ричард Бах

“Галебот Џонатан Ливингстон” претставува проза налик на река. Кога е надојдена – по неа пловат огромни бродови, кога е сушна – пливаат деца. Добрата река никогаш не останува без вода, а со тоа не останува и без друштво…

Категорија
Тежина 0,200 g