Пенкало ролер црвено Полска


50 ден

Споредба

Шифра:2170
Производител: KW Trade Полска
Увозник: Тримакс
Ролер пенкало со црвена боја,мастило базирано на вода.
Должина на пишување 1300м, дебелина на линија 0,5мм.

SKU: 2170 Категорија
Тежина 0,050 g