, ,

Готвач за бебиња


300 ден

Споредба

Исхраната на бебето во првата година од животот има силно влијание на неговото здравје од кој било друг период во животот. Овој податок доволно говори за тоа колку е значајно што порано да се започне со здрава и избалансирана исхрана.