Хајди – Јохана Шпири


210 ден

Споредба

Шифра: 6000
Издавач: Тримакс
Автор: Јохана Шпири

Кој не ја знае приказната за Хајди, слаткото мало девојче, чија нестрплива тетка Дот ја остава на милост и немилост на нејзиниот дедо – чуден старец, осамен, разочаран од целиот човечки род и ненавикнат да во своја близина има било какво човечко суштество. Сепак Хајди успева уште првиот ден да се избори со чудниот старец и тој се согласува да ја задржи во својата куќа. Хајди стрплива и племенета девојка, па, еден ден, љубовта во нејзиниот дедо повторно се раѓа, и што после се случува…

SKU: 6000 Категорија
Тежина 0,300 g