-10%

Илијада


239 ден 265 ден

Споредба

Шифра: 517
Издавач: Феникс
Година на издавање: 2013
Автор: Хомер

Хомеровите спевови станаа неделив дел од светската култура и нејзин темел. Без Хомер светската култура би изгледала сосем поинаку, а поединецот кој не го познава Хомеровото дело ненадоместливо би бил вон разбирање на својата положба и на светот околу себе. Оваа мала книга е само скромен чекор за да се подготви младиот читател за сериозно запознавање на ненадминливата Хомерова уметност испеана во Илијада и Одисеја…

SKU: 517 Категорија
Тежина 0,200 g