Гел пенкала сет 1/2 Stylex


130 ден

Споредба

Шифра: 3497
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Пакување од 2 гел пенкала во сина боја.
Дебелина на врвот на пенкалото 0,5 мм.
Пенкалата во сетот се достапени во две комбинации: сина и сребрена боја и розова и златна боја.

Категорија
Тежина 0,100 g