Повикот на дивината – Џек Лондон


210 ден

Споредба

Шифра: 907
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2019
Автор: Џек Лондон

Бак не знаеше да чита весници, инаку ќе дознаеше каква неволја му се предвестува не само нему туку и на секое крајморско куче, со силни мускули и со долго топло руно, на просторот од теснината Пјуџит па се до Сан Диего.

SKU: 907 Категорија
Тежина 0,200 g