Македонско – грчки разговорник


250 ден

Споредба

Шифра: 2983
Издавач: Венеција
Година на издавање: 2002
Автор: Стела Здравеска
Наслов на оригиналот: Македонско – грчки разговорник
Јазик на оригиналот: грчко/македонски
Број на страни: 139
Корица: мека

Македонско – грчки разговорник

SKU: 2983 Категорија
Тежина 0,300 g