, ,

Мојата прва книга – Буквар


295 ден

Споредба

Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2019
Автор: Јадранка Клисарова и Жаклина Ристовска
Главен и одговорен уредник: Анита Милевска
Наслов на оригиналот: Мојата прва книга
Јазик на оригиналот: македонски
Број на страни: 50
ISBN: 608-204-232-8
Корица: тврда
Издание: трето дополнето и изменето

Букварот е предвиден за малите дечиња кои можат на интересен начин да се запознаат со тајниот и чудесен свет на буквите. Откријте ги буквите преку едноставните текстови и јасните илустрации. Овој интересен буквар овозможува правилно да се размислува и на лесен начин да се совлада почетното описменување.

Тежина 0,650 g