-20%

Најубавите митови


224 ден 280 ден

Споредба

Шифра: 876
Издавач: Тримакс
Автор: Густав Шваб
Лектира за 7 одд.

Во оваа книга преку приказните ќе се нурнете во светот на митолошкото, тајното, забранетото, тажното, среќното кое ќе го откриете и во секојдневниот живот. Можеби некои од митолошките приказни ќе ви помогнат да ги надминете проблемите, да најдете решение за нешто кое сте мислеле дека не може да се реши, да ги подобрите своите постапки и однесување или да влијаете на некој во вашата близина да се подобри и најважно од сè, да ја ширите добрината со која можете да ги победите препреките што ќе ви се појават во животот, кога ќе пораснете да се потсетите што направиле античките ликови за кои сте прочитале во оваа книга.

SKU: 876 Категорија
Тежина 0,100 g