Том Соер – Марк Твен


270 ден

Споредба

Шифра: 918
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2020
Автор: Марк Твен

Том е всушност едно дете, кое прави она што го прават и сите деца. Како момче со разиграна фантазија, но и со наивна рамнодушност, Том во себе ги соединува романтичното и реалистичното гледање на светот, при тоа не станувајќи никаков модел на добро дете како што пред тоа биле некои јунаци…

SKU: 918 Категорија
Тежина 0,200 g