,

Новогодишна работенка


Овој производ е спој на работенка, боенка и сликовница. Производот Ви овозможува да поминете убаво време со децата за Време на Новогодишните празници и низ целата година. Да се забавувате и дружите, а истовремено да им помогнете да учат.

119 ден

Споредба

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2017

Наслов на оргиналот: Новогодишна работенка

Јазик на оргиналот: македонски

Број на страни: 32

ISBN: 608204243-3

Корица: мека

Овој производ е спој на работенка, боенка и сликовница. Производот Ви овозможува да поминете убаво време со децата за Време на Новогодишните празници и низ целата година. Да се забавувате и дружите, а истовремено да им помогнете да учат.