Пенкало ролер сино Полска


50 ден

Споредба

Шифра:311
Производител: KW Trade Полска
Увозник: Тримакс
Ролер пенкало со сина боја,мастило базирано на вода.
Должина на пишување 1300м, дебелина на линија 0,5мм.

SKU: 311 Категорија
Тежина 0,050 g