Play dough пластелин Голем сет ФАБРИКА ЗА СЛАДОЛЕД


1.190 ден

Споредба

Шифра: 7465
Земја на потекло: Украина

За забавна игра по дома. Содржина: тесто/пластелин: 4 пластични кутии со тежина од 90 g секоја (вкупна тежина 600 g), 16 стапчиња пластелин секој по 20 g. (вкупна тежина 320 g), машина за сладолед со пластични додатоци, пластичен нож, површина за играње, 2 пластични чинии, 2 пластични лажички, сукало, упатства. Ќеси за чување. Спакувано во картонска кутија.
Наменета специјално за деца, ги има сите потребни квалитети и карактеристики: безбедност, мекост, лесна работа, пријатен изглед и арома. По неколку дена, готовиот производ се зацврстува и ја задржува својата форма.

SKU: 7465 Категорија
Тежина 1 g