Play dough пластелин флуресцентен 1/9 бои


235 ден

Споредба

Шифра: 9904
Земја на потекло: Украина

За забавна игра по дома. Состав: пластелин/тесто. 1/9 пар. Од по 35 гр. Вкупна тежина 315 г. 7 обични бои и 2 неонски бои. Ќесиња за чување, пластичен нож, и упатство за работа.
Наменета специјално за деца, ги има сите потребни квалитети и карактеристики: безбедност, мекост, лесна работа, пријатен изглед и арома. По неколку дена, готовиот производ се зацврстува и ја задржува својата форма.

Категорија
Тежина 0,315 g