Play dough пластелин обичен 1/12 бои


285 ден

Шифра: 9776
Земја на потекло: Украина

За забавна игра по дома. Состав: пластелин/тесто. 1/12 пар. Од по 35 гр. Вкупна тежина 420 г. Ќесиња за чување, пластичен нож, и упатство за работа.
Наменета специјално за деца, ги има сите потребни квалитети и карактеристики: безбедност, мекост, лесна работа, пријатен изглед и арома. По неколку дена, готовиот производ се зацврстува и ја задржува својата форма.

Категорија:
Тежина 0.420 g