Play dough 1/10 пластелин со модли во кофичка

Availability:

Нема на залиха


185 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 9796
Земја на потекло: Украина

За забавна игра по дома. Состав: пластелин/тесто глитер. 1/12 пар. Од по 20 гр. Вкупна тежина 360 г. 3 модли, пластичен нож, Спакувано во пластична кофичка.
Наменета специјално за деца, ги има сите потребни квалитети и карактеристики: безбедност, мекост, лесна работа, пријатен изглед и арома. По неколку дена, готовиот производ се зацврстува и ја задржува својата форма.

Категорија
Тежина 0,360 g