Посетителски стол – Спајдер


6.590 ден

Споредба

Посетителски стол Спајдер карактеристики:

Пластични подлактици
Црна мрежаста потпирачка
Тапацирано седло
Можност за собирање (редење еден врз друг)
до 5 броја.
максимална тежина до 120кг
SZÚ Сертификат
Гаранција 36 месеци
Висина: 81 cm
Длабочина на седалката: 45,5 cm
Висина на седалката: 46 cm