, , , , , ,

Работна тетратка по географија за 8 одд.


90 ден

Споредба

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2008

Автор: Благоја Марковски

Наслов на оригиналот: Работна тетратка по географија за 8 одд.

Јазик на оригиналот: македонски

Број на страни: 64

ISBN: 608204061-9

Издание: прво

Корица: мека

 

Во оваа работна на Проф. Марковски за 8 одд. ги содржи материјалите од сите теми и содржини од Учебникот за 8 одд. Тие се конципирани и собрани во 36 лекции така што методолошки и логично соодветствуваа на наставните содржини предвидени за предавања по географија.

Тежина 0,250 g