, ,

Радосница розова Тримакс


295 ден

Шифра: 8406
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2020
Јазик на оргиналот: македонски
Број на страни: 24
Корица: тврдаСочувајте ги сите слатки и единствени моменти, кои ќе го одбележат најраното детство на Вашето дете. Оваа радосница Ви овозможува да ги соберете фотографиите на Вашето најмило и да се потсетите на најубавите моменти од првата година на Вашето дете.
Тежина 0.600 g