Само пријатели


350 ден

Споредба

Издавач: Сакам книги

Година на издавње: 2014

Автор: Колин Хувер

Корица: мека

Број на страни: 257

Кратка содржина:

Ова е приказна за девојка која го губи својот татко толку ненедејно што и се разнишува целиот свет. Приказна за една мајка која се обидува да ги заштити своите деца по секоја цена, макар и со лаги. Приказна за едно сираче од дом. Приказна за наоѓање на вистинска љубов и нова надеж, но и за претвоеање на таа љубов во забранета.

Колкупати може светот да ти се сруши под нозе, а сепак да продолжиш да стоиш? Приказна која ќе ви покаже дека некогаш човек може да се смее на работи кои никој не ги смета за смешни. Која ќе ве научи дека акцентот треба да се става на животот. Приказна во која двајца кои се сакаат треба да научат да бидат само пријатели и приказна која ќе ви покаже дека семејствотонекогаш се и само пријателите… 

Категорија
Тежина 0,500 g