Сет Слајм Mr. Boo 1/6 Неон

Availability:

Нема на залиха


145 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 8506
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм, паковање од 6 слајма секое од по 20 гр.во различни неонски бои, подарок конфети.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Категорија
Тежина 0,12 g