Слајм Mr. Boo Candy

Availability:

Нема на залиха


75 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 8801
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм спакуван во пластично кутивче во форма на бонбона. Секое пакување е различно: со светки, со конфети, со форми од пена. Тежина: 40 гр.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Категорија
Тежина 0,040 g