Слајм Mr. Boo Halloween

Availability:

Нема на залиха


55 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 8483
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм Halloween, со инсекти, скелети, очи… Спакуван во пластично кутивче. Тежина: 30 гр.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Категорија
Тежина 0,03 g