Слајм Mr. Boo вонземјанин со топчиња

Availability:

Нема на залиха


95 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 8526
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм со шарени топчиња спакувани во пластично кутивче со форма на глава на вонземјанин.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Категорија
Тежина 0,1 g