,

Сложувалка Новогодишна


85 ден

Шифра: 1640
Издавач: Тримакс
Димензија: 290х210 мм.
Димензии на едно парче: 60*31 мм
Опис:

Сложувалка Новогодишна

Тежина 0.200 g