-20%

Снежана и седумте џуџиња – Браќата Грим


160 ден 200 ден

Споредба

Шифра: 5200
Издавач: Тримакс
Автор: Браќата Грим

Снежана е најубавата девојка во кралството, но таа, покрај убавината го има и она што е многу поважно – добро срце и племенитост. Во кралството живее и љубоморната маќеа која секојдневно го прашува своето магично огледало за својата убавина. Еден ден кога огледалото и одговори дека Снежана е најубава, злобната маќеа се налути и ја прати Снежана со ловците во шумата, кои имаа задача да ја убијат. Ловците се сожалија на убавата и племенита девојка и ја пуштија. Во длабоката и темна шума…

SKU: 5200 Категорија
Тежина 0,200 g