-10%

Раскази – Л. Толстој


99 ден 110 ден

Споредба

Издавач: Просветно дело

Автор: Л. Толстој

 

Ова е лектира која се обработува во прво одделение, лектирата се состои од неколку раскази кои се доста познати. Едни од нив се: Лисица и грозје, Двајца селани, Магаре и коњ, Лав и магаре…

SKU: 839 Категорија
Тежина 0,200 g