Таблица за множење и делење


50 ден

Споредба

Шифра: 7420
Формат: А5
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2015

Таблица за множење и делење, едукативно помагало А5 формат, пластифицирано, двострано од едната страна е таблицата множење, а од другата страна таблицата за делење.

Тежина 0,05 g