Втората смена – Велко Неделковски

Availability:

Нема на залиха


150 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 883
Издавач: Просветно дело
Автор: Велко Неделковски

Прекрасна приказна во која е опишано едно летување од 15 дена на група дечиња, со сите нивни доживувања, палавости, згоди и незгоди… Првата љубов и овде не е изоставена. Таа ѕирка од срцата на децата, а меѓу неа се испреплетени љубомора, завист…

Категорија
Тежина 0,200 g