Злосторство и казна – Фјодор Достоевски


530 ден

Споредба

Шифра: 4386
Издавач: Феникс
Автор Фјодор М. Достоевски

Злосторство и казна е прв меѓу големите романи кои на Достоевски му донесоа светска слава. Најпознат е и најпопуларен најверојатно поради вешто разработената криминалистичка интрига, убиството на лихварката и патот кој убиецот го води до признанието…

SKU: 4386 Категорија
Тежина 0,200 g