Белото циганче – Видое Подгорец


230 ден

Споредба

Издавач: Просветно дело

Автор: Видое Подгорец

Прекрасна живописна приказна за животот на циганите, нивниот преселнички живот, опишан преку животот на едно момче кое ќе биде одгледано и воспитано од еден прекрасен човек, кој за миг ќе не замисли дали навистина нивниот живот е за потценување или…

Категорија
Тежина 0,200 g