Божиќна песна во проза или Приказна со духови за Божиќ


170 ден

Шифра: 2563
Издавач: Тримакс
Автор: Чарлс Дикенс
Година на издавање: 2019

Се потрудив во ова книга да го разбудам духот на една идеја, духот кој би можел да ги расположи читателите, расположени кон нив самите, едни кон други, спрема божиќниот час, а и спрема мене.
И тој дух нека им ја опседнува куќата, и никој да несака да ја остави книгата.
Ч. Дикенс.

SKU: 2563 Категорија
Тежина 0,200 g