Петар Пан во црвено


230 ден

Споредба

Шифра: 10009
Издавач: Просветно дело

Нешто не е во ред во Недојдија. Од неа течат соништа – необично реални соништа за гусари и сирени и крокодили. За Венди и за Игубените момчиња тоа претставува јасен сигнал – на Петар Пан му е потребна нивната помош, што значи дека е време да го направат незамисливоно: повторно да одлетаат во Недојдија.
Но, во Недојдија сè се променило, а опасностите на кои наидуваат таму целосно ги надминуваат сите нивни соништа…
Изданието е изборна лектира за шесто одделение.

SKU: 10009 Категорија
Тежина 0,200 g