Бројна оска и броеви до 100


60 ден

Споредба

Шифра: 7418
Формат: А4
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2018

Бројна оска и броеви до 100, едукативно помагало А4 формат, пластифицирано, двострано од едната страна е бројната оска, а од другата страна броевите до 100.

Тежина 0,05 g