Брзалки без врзалки


200 ден

Шифра: 10008
Издавач: Просветно дело

Интересни брзозборки кои што го привлекуваат вниманието и кај најмладите и кај постарите читатели.
Овие брзозборки од Стојан Тарапуза се изборна лектира во второ одделение.

Шифра: 10008 Категорија:
Тежина 0.200 g