Деловен и правен речник

Availability:

Нема на залиха


630 ден

Нема на залиха

Споредба

Година на издавање: 2008

Автор: Зозе Мургоски

Наслов на оригиналот: Деловен и правен речник

Јазик на оригиналот: англиско/македонски

Број на страни: 373

Фонд на зборови: 20. 000 збора

Корица: мека

 

Речникот обработува над 20 000 актуелни зборови и изрази од трговија, берзанско работење, маркетинг, менаџмент ,банкарство, интернет, е-тргување, право итн. Неопходни за успешно водење на деловна комуникација на англиски или македонски јазик . број на страни: 373

Категорија
Тежина 0,800 g