Италијанско-македонски, македонско-италијански речник


880 ден

Споредба

Шифра: 600
Издавач: Венеција
Година на издавање: 2003
Автор: Марија Дамеска
Наслов на оригиналот: Италијанско-македонски, македонско-италијански речник
Јазик на оригиналот: италијански/македонски
Број на страни: 751
Фонд на зборови: 100.000 зборови, изрази и фрази.

Корица: тврда

Речников е збогатен со кратка граматика на италијанскиот јазик со 100 000 зборови од македонски на италијански и од италијански на македонски. Речник со правописни знаци, со изговор на италијанските гласови, делење на зборовите на слогови, употреба на начините и времињата, прилози итн.

SKU: 600 Категорија
Тежина 0,800 g