Научете лесно италијански со ЦД


880 ден

Споредба

Шифра: 5249
Издавач: Венеција
Година на издавање: 2011
Автор: Јулијана Синадиновска
Наслов на оригиналот: Научете лесно италијански со ЦД
Јазик на оригиналот: италијанско/македонски
Број на страни: 399
Корица: тврда

Научете лесно италијански со ЦД, брзо и лесно со овој прирачник.

SKU: 5249 Категорија
Тежина 0,800 g